Despre noi

Valorile noastre

Onestitate

Sustinem şi crede în relaţiile interumane bazate pe sinceritate; Pentru constructia si durabilitatea relaţiilor dintre oameni este esenţial un comportament corect şi responsabil, precum şi respectarea adevărului şi a dreptăţii.

Valori

Demnitatea reprezintă unul dintre drepturile fundamentale ale omului. Ea nu trebuie sa fie niciodată condiţionată de împrejurări, provenienţă socială sau stare materială. Numai prin respectarea demnităţii şi printr-un comportament responsabil putem construi relaţii sociale armonioase şi durabile.

Respect

Responsabilitatea şi respectul sunt bazele acţiunii etice şi constiente. Rezultatele constructive sunt consecinţa asumării faptelor noastre, al modului de raportare la ceilalţi cu grija şi respect.

shutterstock_1290675760777

Îngrijim vârstnici cu afecțiune și respect!

 Scopul nostru este de a îmbunătăţi calitatea vieţii membrilor comunităţii, în special a celor defavorizaţi social sau care se confruntă cu obstacole majore de sănătate si de a contribui la reducerea progresivă a numărului persoanelor vulnerabile prin incluziunea socială a acestora, indiferent de vârstă, sex şi naţionalitate.

Afla mai multe despre serviciile noastre

Scroll to Top